annuleren & no show

ANNULEREN
AFSPRAAK ANNULEREN
annuleringsbeleid

Annuleren en No Show

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. GLAM stelt je in staat om tot 48 uur van tevoren de afspraak kosteloos af te zeggen via ons mail adres. Er is op lange, duurdere behandelingen echter een uitzondering. Op sommige behandelingen wordt een aanbetaling gevraagd. Deze storten wij onder geen beding terug. Wanneer er geregeld afspraken niet worden na gekomen, verschoven of geannuleerd, kunnen wij toekomstige afspraken uit de agenda halen.

annuleringsbeleid

Regels afzeggingen

Is het moment van afzeggen van je afspraak meer van 48 uur van te voren, dan brengen wij geen kosten in rekening. Hier geldt wel de uitzondering van lange en/of duurdere behandelingen op.

Minder dan 48 uur van tevoren = 50% betalen
Minder dan 12 uur van tevoren = 100% betalen

Dit geldt ook voor het wijzigen of verschuiven van een afspraak.

permanente make up

Annulering INK Bar

Permanente make-up afspraken kunnen na het doen van de aanbetaling niet meer geannuleerd worden. Wij vragen een aanbetaling van €75,00. Is er om een bepaalde reden geen aanbetaling gevraagd, stellen wij u in staat de afspraak tot 72 uur van te voren kosteloos te annuleren.

Wanneer er geregeld afspraken niet worden na gekomen, verschoven of geannuleerd, kunnen wij toekomstige afspraken uit de agenda van GLAM halen. 

botox & fillers

Annuleren Injectables

Bij het maken van een afspraak bij de dokter vragen wij een aanbetaling van €45,00.

Dit bedrag dient als compensatie wanneer de afspraak wordt geannuleerd, ook wanneer dit overmacht is. GLAM werkt samen met incassokantoor Straetus Drechtsteden.