annuleren & no show

ANNULEREN
AFSPRAAK ANNULEREN
annuleringsbeleid

Annuleren en No Show

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. GLAM stelt je in staat om tot 24 uur van tevoren de afspraak kosteloos af te zeggen via ons mail adres. Er is op lange, duurdere behandelingen echter een uitzondering. Hier verzoeken wij om minimaal 48 uur van te voren te annuleren, zodat wij een plek nog kunnen opvullen. Gebeurt dit niet, dan brengen wij een gedeelte voor de gereserveerde tijd in rekening. Op sommige behandelingen wordt een aanbetaling gevraagd. Deze storten wij onder geen beding terug. Wanneer er geregeld afspraken niet worden na gekomen, verschoven of geannuleerd, kunnen wij toekomstige afspraken uit de agenda halen.

annuleringsbeleid

Regels afzeggingen

Is het moment van afzeggen van je afspraak meer van 24 uur van te voren, dan brengen wij geen kosten in rekening. 

Minder dan 24 uur van tevoren = 50% betalen
Minder dan 12 uur van tevoren = 100% betalen

Dit geldt ook voor het wijzigen of verschuiven van een afspraak.

permanente make up

Annulering INK Bar

Wanneer er geregeld afspraken niet worden na gekomen, verschoven of geannuleerd, kunnen wij toekomstige afspraken uit de agenda van GLAM halen. 

botox & fillers

Annuleren Injectables

Bij het maken van een afspraak bij de dokter vragen wij een aanbetaling van €75,00.

Dit bedrag dient als compensatie wanneer de afspraak wordt geannuleerd, ook wanneer dit overmacht is. Wanneer dit bedrag niet is geïnt rekenen wij dit alsnog door bij een annulering buiten het termijn van 72 uur. GLAM werkt samen met incassokantoor Straetus Drechtsteden.