glam beauty bar

CONTACT
maak een afspraakstel je vraag
Get In Touch

Contact opnemen

U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Het beste is om te bellen tijdens onze openingstijden. Ook zijn wij te bereiken via e-mail en ons Whatsapp nummer.

Hier rechts vindt u veelgestelde vragen per behandeling. Kijk voordat u contact met ons opneemt goed of uw vraag er misschien al tussen staat.

Veelgestelde vragen
Algemeen

Kan ik meerdere afspraken op 1 dag maken?
Ja, het is mogelijk om meerdere afspraken op 1 dag in te plannen. Dit hangt uiteraard af van de planning van onze specialisten. Neem contact op via telefoon of mail en wij bekijken graag met u de opties.

BROW BAR

Wat is het verschil tussen normale verf en de henna verf?
Henna is een intensere verf dan de normale, zodat het ook goed op de huid kan pakken. Normale verf is subtieler en kan voor lichte haartjes en huiden een mooie, natuurlijke look geven. Deze verf kan dus ook minder op de huid pakken; maar dit verschilt per huidtype.

Belangrijk om te weten; de beide soorten verf pakken helaas niet op de huid waar geen haar zit.

NAIL BAR

Vullen jullie nagels van een andere salon op?
Nee, dit omdat wij de kwaliteit dan niet kunnen waarborgen, aangezien wij niet kunnen zien of er kwalitatief goede producten zijn gebruikt. Uiteraard kunnen wij wel de nagels verwijderen alvorens een nieuwe set te plaatsen.

Ik heb een acryllaat allergie, is er een andere optie voor mij?
Zeker! Voor verlenging kan er polygel worden gebruikt. Dit product biedt ook de ultieme hechting en is net zo sterk als een acrylproduct.

Wat is van belang wat betreft de nazorg?
Minimaal 1 keer per dag de nagelriemen verzorgen met een nagelriemolie. Dit verbeterd de flexibiliteit en voorkomt nagelbroosheid.

Worden mijn natuurlijke nagels beschadigd door het dragen van kunstnagels?
Nee, als er zorgvuldig met de nagels wordt omgegaan en u optijd weer terug komt voor een nabehandeling niet. Let wel: uw nagels dienen ten alle tijden door een professioneel nagelstyliste te worden behandeld, uiteraard biedt GLAM u deze professionaliteit.

HAIR BAR

Kan ik van donker naar licht in 1 keer?
Nee dit kan niet, wij denken aan de kwaliteit van het haar. Deze staat altijd op nummer 1. Donker haar heeft veel warmte pigment in het haar die meerdere sessies nodig heeft om eruit te krijgen. Hoeveel sessies ervoor nodig zijn is afhankelijk van hoe donker het haar is en de kwaliteit van het haar is.

Mijn kleur word altijd warm, wat kan ik hier aan doen?
Belangrijk is om thuis consequent te zijn met de verzorging. De juiste Zilver shampoo is erg belangrijk maar ook de juiste conditioner en masker. Is je haar erg poreus dan houd de kleur minder goed.
Ook is een toner 1x in de 6 weken aan te raden, dit haalt de warmte eruit en geeft je haar weer glans. Wij adviseren dan ook altijd anders bij elke klant, dit omdat elk haar anders reageerd.

Zijn jullie haarverlengingen van echt haar?
Ja en het is herbruikbaar. Gemiddeld doet met 1 à 2 jaar met dit haar. Onze plaatsingstechnieken zijn haarvriendelijk & onschadelijk.

INK BAR

Wat kost het bijwerken van mijn permanente make-up?
Heeft u jaren geleden bij ons permanente make-up laten zetten en wilt u deze graag laten bijwerken? Stuur ons dan een mail met een foto bijgesloten van de huidige permanente make-up. Op deze manier kunnen wij het snelst een prijsindicatie geven.

Kan ik permanente make-up laten zetten tijdens mijn zwangerschap?
Wij zetten geen permanente make-up bij vrouwen die zwanger zijn. Er is geen bewijs dat de pigmenten die gebruikt worden schadelijk zouden zijn voor de ongeboren baby, maar wij als specialisten nemen geen enkel risico.

Email

Stuur een bericht

Telefoon & Email

Telefoon: 078 -6459378
Whatsapp: 06-33606919
info@glam-beautybar.nl

Openingstijden

Wij werken op afspraak. Iedere specialist werkt op verschillende dagen.

Adres

Plein 1940 – 1945 4
3313 CV Dordrecht
Nederland